Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy Los Angelesből Atlantába tartó járatnak péntek este, miután egy férfi megpróbálta kinyitni a gép ajtaját repülés közben.

A Delta Air Lines gépe egy Airbus A321 volt, melynek fedélzetén kb. 200 ember tartózkodott, és az útjának nagyjából a felénél járt az incidens idején. Az egyik utas egyszer csak bejelentést tett a hangos beszélőn, hogy mindenki üljön le és vegye fel az oxigénmaszkot, majd megpróbálta kinyitni a gép ajtaját. Az alábbi videón a dulakodás látható a pilótafülkéhez közel. 

Olyan szavakat lehet hallani a videóban, minthogy segítség! vagy fogjátok le!, és azt látni, ahogy több férfi próbálja visszatartani és a földre vinni az ámokfutót. A pilóta kérte meg az erős embereket, hogy jöjjenek előre a vészhelyzet miatt - írja az rt.com. 

Az egyik utas szerint az elkövető egy szolgálaton kívüli légiutas-kísérő volt, aki állítólag egy narancssárga mellényt és bukósikatot viselt az incidens során. 

A gép végül a legközelebbi repülőtéren, Oklahoma City-ben szállt le, ahol a férfit átadták a hatóságoknak, majd a gép átvizsgálás után folytatta útját Atlantába.