Az orrára érkezett meg egy repülőgép – videók

ÚJ Nem nyílt ki az első futóműve annak a kisrepülőnek, amely az amerikai Milwaukee-ban lévő Timmerman repülőtérre
Vágólapra másolva!
Feszült pillanatok egy indiai és egy kínai pályaudvaron, egy gát peremén egyensúlyozó turistacsónak és egy orrára érkező repülő. Nézze meg videóválogatásunkat!
Vágólapra másolva!

A vonat alá esett egy kislány

Az alábbi videót Indiában, Gumla pályaudvarán készítette egy ipari kamera, ahol egy négyéves kislány esett a vonat és a peron közé, amikor a gyerek leszállt a vonatról. Szerencsére gyorsan jött a segítség, és kihúzták a kislányt.

Be kellett mászni a gyerekért a vonat alá

A kínai Lancsouban is egy gyerek esett a vonat és a peron közé, de itt jóval tovább tartott a kimentése. A nézelődők sokáig csak nézték a bajba jutott gyereket, volt, aki videóra vette őt, míg

végül egy egyetemista mászott be érte, és adta fel a többieknek.

A gát szélén billegett a csónak

Majdnem átesett a csónakjával a 10 méter magas Longhorn-gáton az a négy nő, akik egy retró csónakot béreltek az amerikai Austinban.

Egyikükön sem volt mentőmellény, így előbb azt vittek nekik helikopterrel, majd mentőcsónakkal kihúzták őket a veszélyes helyzetből.

A kölcsönző cég reklámja szerint ezeket a csónakokat olyan könnyű vezetni, mint egy golfautót, és nincs hozzá szükség gyakorlatra – írja az Austin American Statesman. Kiderült, hogy mégsem olyan könnyű vezetni.

Az orrára érkezett a repülőgép

Nem nyílt ki az első futóműve annak a kisrepülőnek, amely az amerikai Milwaukee-ban lévő Timmerman repülőtérre érkezett.

A veszélyes leszállásról videó is készült.

Végül senki sem sérült meg a balesetben – írja a CBS 58.