Madárral ütközött a repülő, platóajtó csapódott a buszba, mentés egy süllyedő hajóról és záródó metróajtó. Nézze meg videóválogatásunkat!

Sirállyal ütközött a leszálló repülőgép

Az SAS Scandinavian Airlines Airbus A320-200N típusú gépe a norvégiai Oslóból érkezett Alta repülőterére. A repülő már megközelítette a leszállópályát, amikor a pilóták egy madárrajt láttak a pálya felett, ezért átstartolták a gépet. Ennek ellenére nem tudták elkerülni az ütközést, és a jobb oldali hajtóműbe egy sirály került. A repülő körülbelül nyolc perccel később rendben leszállt – írja az Aviation Herald.

Egy buszba csapódott a teherautó platójának ajtaja

Az alábbi videót a kínai Venlingben készítették, ahol egy kanyarban egy buszba csapódott a teherautó platójának ajtaja, amelyet nem zártak le rendesen. Az ajtó le is szakadt, a buszban pedig kisebb sérülések keletkeztek, de szerencsére nem sérült meg senki a balesetben.

Kimentették a legénységet egy süllyedő hajóról

Az MV Mangalam nevű hajó az India nyugati részén lévő Revdanda partjaitól nem messze került bajba. A süllyedő hajón 16 fős legénység tartózkodott, de helikopterrel kimentette őket a parti őrség.

Beszorult a lába egy nőnek az induló metróba

Az alábbi videót a New York-i metró Jay Street–MetroTech állomásánál készítették, ahol egy nő komoly veszélybe került, miután a lába beszorult a szerelvény bezáródó ajtajába. Szerencsére észrevették a bajba jutott utast, és kinyitották az ajtót, és el tudott onnan menni.