Beszorult a két sorompó közé egy autó a síneken – videók

vonat
Vágólapra másolva!
Feszült másodpercek a vasúti átjáróban, pórul járt utasok a metrón és a vonaton, meg egy elszabadult hajó a kikötőben. Nézze meg videóválogatásunkat!
Vágólapra másolva!

Kalodába zárta a nőt a metróajtó

Az alábbi felvételt a New York-i metróban készítette egy utas, aki ijesztő képet látott kinézve az ajtón. A szomszéd vágányon várakozó szerelvény egyik kocsijában ugyanis rácsukódott az ajtó egy nőre, akinek csak a feje és a táskája lógott ki a peronra.

Maga után húzta az utast a vonat

Az indiai Uttar Prades államban lévő Prajágrádzs pályaudvarán nem sokon múlt a tragédia. Egy utas akart leszállni a mozgó vonatról, de valahogy beszorult, és maga után húzta a szerelvény.

Csak kis híja volt, hogy a 60 éves férfi nem esett a vonat alá.

Szerencsére sikerült elhúzni a sínektől, és kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Felöklelte az egyik hajó a másikat

Az oroszországi Taganrog kikötőjében, amely az Azovi-tengeren található, két, azonos kereskedelmi flottához tartozó teherszállító hajó ütközött össze. Egyikük irányíthatatlanná vált, és beleúszott a kikötőben várakozó társába, betörve annak rakterét – írja a FleetMon.

Beszorult egy autó a két sorompó közé

A tilos jelzés ellenére át akart menni egy vasúti átjárón egy autós a luxemburgi Rue de Mameren, de beszorult a két sorompó közé. Az alábbi videón látható, hogy

a sofőr néhány másodperccel a vonat érkezése előtt még el tudja hagyni a kocsit,

az ütközés azonban teljesen összetörte az autót. A vonaton 35-en utaztak, senki sem sérült meg – írja a Chronicle.