Kimentettek egy gyereket az érkező vonat elől, beszorult a sínekre egy kamion, balul sikerült vízre eresztés és más, különleges felvételek.

Elsüllyedt egy luxusjacht a vízrebocsátáskor

Az alábbi videón egy luxusjachtot eresztenek a vízre egy brazíliai folyónál, egy daruval.A több millió dollárt érő hajó azonban kicsúszott a tartószerkezetből, és orral a vízbe zuhant.A jacht később teljesen elsüllyedt, nem lehetett megmenteni.

Egy gyereket mentettek ki az érkező vonat elől

Az indiai Vangani pályaudvarán egy gyerek sétált a hozzátartozójával, ám véletlenül megcsúszott, és a sínek közé esett.Ekkor egy vasúti alkalmazott érte rohant, és visszatette a gyereket a peronra,majd pár másodperccel az érkező vonat előtt ő is kimászott.

Beszorult a sínekre egy kamion

A floridai Belleview egyik vasúti kereszteződésénél egy kamion beszorult a sínek közé. Mivel a jármű meg sem moccant, a sofőr kiszállt a járművéből, és megpróbálta figyelmeztetni az érkező vonat mozdonyvezetőjét – írja az Ocala Starbunner.Az ütközést már nem lehetett elkerülni.A balesetben senki sem sérült meg, de az anyagi kár jelentős volt.

Játékszerként dobálta a hajót a vihar

Az alábbi felvételt Skócia partjaitól nem messze, az Atlanti-óceánon készítették, ahol egy kisebb hajót elkapott a vihar, és játékszerként dobálta ide-oda.