Leomlott a sziklafal az úttestre, egy hajó nekiment a hídpillérnek, egy idős asszony elvitte a sorompót és más, különleges felvételek.

Nekiment a sorompónak egy idős nő

Az alábbi videót egy vasút kereszteződésben készítették a tajvani Csilung városában. Egy idős nő a mozgássegítő mopedjén érkezett a sínekhez, és a tilos jelzés ellenére áthajtott rajtuk. Még a közben lecsukódó sorompó sem tudta megakadályozni ebben. Szerencsére ő nem sérült meg, csak a sorompót kellett megjavítani.

Leomlott a sziklafal az úttestre

A Kína északi részén lévő Paoting városánál csak a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia. A 108-as autóútra ugyanis leomlott egy sziklafal, de épp senki nem haladt át rajta.

Egy hajó ütközött a hídpillérnek

A kínai Kanton városában egy irányíthatatlanná vált hajó ütközött az egyik híd pillérjének, amelyben komoly kár keletkezett. Az eset pontos okát még vizsgálják.

Alig sikerült elhúzni a motorost a vonat elől

Az alábbi videót egy csehországi vasúti átkelőhelyen készítették. A felvételen egy motoros a lezárt sorompó ellenére megpróbál áthajtani rajta, de beleütközik, és a sínekre esik. Egy arra sétáló járókelőnek köszönheti az életét, aki odarohant, és kihúzta az érkező vonat elől, sőt, még a motorját is megmentette.