Menekülés a süllyedő hajóról, egy repülő előtt elfutó gazella és egy riksát kettévágó fa. Nézze meg a különleges felvételeket!

Menekülés a süllyedő hajóról

Az In-fa tájfun komoly károkat okozott Délkelet-Ázsiában. Az alábbi videót a Fülöp-szigeteki Masbate városánál készítettek, ahol egy hajó felborult a nagy hullámzásban. Szerencsére minden utasa le tudott szállni róla, mielőtt elsüllyedt.

Rádőlt egy fa a riksára

Csak centimétereken múlott, hogy eltalálja egy riksa vezetőjét egy kidőlő fa Indiában. A férfi Mumbaiban állt meg a járművével a Visawa Resort előtt, amikor a baleset történt. A fa kettévágta a riksát, a kiszálló férfinak azonban nem esett baja. 

Gazella keresztezte a repülő útját

A dél-afrikai Mopaniban egy gazella tűnt fel egy leszálló repülőgép előtt. Az állat kis híján beleszaladt a repülőbe, de sikerült elkerülni az ütközést.

Lerombolta a hidat egy szikla

Mintha csak egy katasztrófafilm jelenete elevenedett volna meg az indiai Szangla-völgyben lévő Baceri faluban, ahol videóra vettek egy hegyomlást. Hatalmas szikladarabok zuhantak a mélybe, egyikük pedig lerombolta a település acélhídját is. A hegyomlásban legalább kilencen haltak meg, hárman pedig megsérültek.