Elmerült egy motoros az áradó folyóban, feldöntött egy darut egy teherhajó, és ráomlott a hegyoldal az autókra. Nézze meg a különleges felvételeket!

Elvitte a motorost az áradó folyó

Indiát komoly áradások sújtották augusztusban a sok eső miatt, egy motoros azonban nem vette komolyan a veszélyeket. Motorjával át akart kelni a Madhja Prades államban lévő egyik megáradt folyón, de félúton elsodorta a víz és elmerült. Valaki utána ugrott, hogy megmentse, de szerencsére ki tudott kecmeregni valahogy a partra.

Feldöntötte a darut egy teherhajó

Irányíthatatlanná vált egy teherhajó a kínai Csanghszing-szigeten lévő kikötőben. A homokot szállító hajó belefutott a mólóba, és felborított egy ott lévő darut. Személyi sérülés nem történt, és a hajó rakományában sem keletkezett kár.

Leomlott a hegyoldal az autósok előtt

A kínai Csungking városánál olyan hatalmas esők voltak, hogy az egyik útszakaszon leomlott a hegyoldal. Az alábbi videón látható, hogy a sáros talajjal egész fák zuhantak a mélybe. Egy motorkerékpárt és két autót betemetett a földcsuszamlás, de mindenkinek sikerült időben elmenekülnie.

Összeomlott egy híd, miután átment rajta valaki

Az alábbi videót a Kína keleti részén lévő Saohszing városában készítették, ahol egy parkban összeomlott egy gyalogos híd. A balesetben senki sem sérült meg, de egy ember másodpercekkel a leomlás előtt ment át rajta. A parkot ideiglenesen lezárták, az esetet vizsgálják.