Kigyulladt a repülő futóműve a földet éréskor, majdnem ráomlott a garázstető a tulajdonosára, menteni kellett az égő hajó utasait. És egy lecsúszott hegyoldal képei. Nézze meg videóválogatásunkat!

Kigyulladt a repülő kereke a földet éréskor

A RAM Royal Air Maroc Boeing 737-800 típusú gépe a marokkói Casablancából érkezett Oujdába, a földet érés után közvetlenül azonban kigyulladt a baloldali futóműve. A pilóták a tolóerőt menetirányba fordítva, sugárfékkel állították meg a repülőt. Személyi sérülés nem történt – írja az Aviation Herald.

Majdnem ráomlott a garázstető a tulajdonosára

A kaliforniai Springville-ben egy vihart követően leomlott egy ház nyitott garázsának a teteje. A biztonsági kamera felvételén látható, ahogy a hazaérkező tulajdonos az autójából kiszállva nézi a szerkezetet, és még épp időben lép ki alóla.

Kigyulladt egy jacht, kimenekítették az utasokat

Sűrű füst gomolygott egy jachtból a kínai Sanghajban, az utasok pedig kétségbeesetten próbáltak segítséget kérni. Szerencsére a rendőrség hamar odaért. Kilenc utast a fedélzetről, kettőt pedig a vízből mentettek ki. A tűz okát még vizsgálják.

Leomlott az autóút a földcsuszamlásban

Az idei monszun különösen csapadékos volt Indiában, ami sok felé okozott károkat. A 13-as autóút Kelet-Sziang és Sziang közötti részén például teljesen leomlott egy szakasz egy földcsuszamlásban. A Paszighat melletti hegyomlásról videó is készült.