Áradó folyóban elakadt busz, hullámfürdő az autóúton, valamint egy hidroplán találkozója egy motorcsónakkal. Nézze meg videóválogatásunkat!

Majdnem motorcsónakkal ütközött egy hidroplán

Az alábbi videót Ausztrália partjainál készítették, ahol épp egy hidroplán szállt le a vízre. A leszállás során azonban majdnem beleütközött egy motorcsónakba, amelytől csak méterek választották el.

Ingyen autómosás a tengerparton

Az alábbi jelenetet a kaliforniai Oceanside Strand nevű útján örökítették meg, amely az óceánpart mentén fut. Az úton épp dugó volt, az arra haladó autók pedig kaptak egy kis hullámfürdőt.

Leszállás a buszról a folyóban

Észak-India Kota körzetében megáradtak a folyók a sok esőtől, egy busz pedig elakadt a gyorsan hömpölygő vízben. A 40 utast egy kétórás művelettel mentették ki a járműből. Szerencsére senki sem sérült meg.

Nyitott ajtóval ért földet a repülőgép

Az Aerosucre Boeing 737-es teherszállító gépe a kolumbiai Mitúból indult Bogotába, amikor a pilóta észrevette, hogy a rakodótér ajtaja röviddel a felszállás után kinyílt. Azonnal visszafordult, és nyitott ajtóval leszállt a repülőtérre. Személyi sérülés nem történt, a meghibásodás okát vizsgálják.