Rádőlt egy daru egy autóra, majdnem a vonat alá esett egy ember, alig kerülte el a víztölcsért egy hajó. Nézze meg videóválogatásunkat!

Éppen eltalált egy autót a ledőlő daru

A kínai Kunsanban egy ledőlő daru okozott majdnem tragédiát. Az alábbi videón látszik, hogy a daru épp egy arra haladó autóra zuhant, amelyet összenyomott. Az autó vezetője bennragadt, csak félórás művelettel sikerült őt kiszabadítani. Szerencsére túlélte a balesetet, kórházba vitték.

Majdnem a vonat alá esett egy ember

Indiában gyakori, hogy mozgó vonatokra szállnak fel és le az utasok. Az alábbi videó egy ilyen jelenetet örökített meg a nagpuri pályaudvaron. Egy férfi a felszállás közben elvesztette az egyensúlyát, a vonat pedig pár méteren át maga után húzta, de sikerült megmenteni, így nem esett sínek közé.

Víztölcsér alakult ki egy hajó mellett

Ha egy zivatar a tenger felett halad el, előfordul, hogy a tornádóhoz hasonló víztölcsér alakul ki. A Thai-öbölben egy teherszállító hajó mellett alakult ki a jelenség, és alig 5 méterre sikerült csak elkerülni.

Egy szélturbina lapátjába csapódott a vonat

A texasi Luling egyik vasúti átkelőhelyén egy kamion próbált meg átkelni túlméretes rakományával, de a kanyarban nem sikerült neki. Ahogy manőverezett, a sorompót ráengedték az általa vontatott szélturbinalapátra, az érkező vonat pedig már nem tudta elkerülni az ütközést. A vonat vezetőit kórházba szállították, de a balesetben nem halt meg senki. Az ütközést ketten is videóra vették.