Majdnem elütött a vonat egy nőt az átjáróban, beterítette az autókat a hatalmas hullám, felmászott egy motorcsónak a másikra. Nézze meg videóválogatásunkat!

Majdnem elütött a vonat egy nőt az átjáróban

A hollandiai Ermelo pályaudvarnál csak centiken múlott, hogy egy nem gázolt halálra valakit az érkező vonat. Egy nő a lecsukott sorompó ellenére át akart kelni a síneken, majd megállt és visszafordult, mikor megérkezett a vonat. Épp, hogy csak megúszta az ütközést. A meggondolatlan nőt egyelőre nem sikerült azonosítani, de akár 250 eurós büntetést is kaphat tettéért.

Beterítette az autókat a hatalmas hullám

A Kína északi részén lévő Talienben akkora szél volt, hogy felkorbácsolt hullámok átcsaptak a tengerpart menti úton közlekedő autókon. A széllökések meghaladták a 100 km/h-t, és több mint 300 fát csavartak ki.

Felmászott egy motorcsónak a másikra

Egy hollandiai tavon elképedve nézték a strandolók, ahogy egy motorcsónak vezetője elvesztette az irányítást a járműve felett. A csónak nekiütközött egy másiknak, és fel is csúszott rá, jó nagy kárt okozva benne. Szerencsére személyi sérülés nem történt a balesetben.

Az alagút bejáratára omlott a hegyoldal

A kínai Szecsuan tartományban egy földcsuszamlást filmeztek le, ahol a hegyoldal épp egy alagút bejáratára omlott. A kint lévők dudálásssal próbálták figyelmeztetni az alagútból kihajtókat a várható veszélyre. Csodával határos módon az incidensben senki sem sérült meg.