Rémálom lett mallorcai út vége egy magyar család számára

Ryanair, repülőgép
A view of Ryanair planes grounded at the John Paul II Krakow-Balice International Airport. Ryanair is to cut 250 jobs accross Europe, including Ireland, UK, Spain and Poland, and more to come. On Monday, May 18, 2020, in John Paul II Krakow-Balice International Airport, Krakow, Poland. (Photo by Artur Widak/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Hiába volt érvényes jegyük, nem szállhattak fel két kicsi babával a Ryanair Mallorcáról hazafelé tartó gépre  - írta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

A család két hete utazott Mallorcára, ám a hazaút valóságos rémálommá vált számukra, a légitársaság egyszerűen otthagyta őket, mindenféle segítség nélkül - írta a lap.

Az asszony hiába mondta el többször a repülőtéren, hogy külön ülőhelyet vásároltak a 6 hónapos gyereküknek, hogy ne keljen órákon keresztül a kezükbe fogni a picit, nem sikerült meggyőzni a földi kiszolgáló személyzetet, hogy felengedjék a családot.

Az esetet közlő Facebook-oldal azt írta, utazás előtt

a család egyeztetett a Ryanair ügyfélszolgálatával írásban,

a társaság akkor nem jelzett semmilyen problémát.

A család végül egy másik légitársaság gépére tudott foglalni, a reggeli érkezés helyett éjfél körül szállt le a gépük Bécsbe, ahonnan autóval utaztak tovább a budapesti reptér parkolójába - írta a lap.