Egy víztartály majdnem a teherautóra zuhant, hatalmas hullámok dobáltak egy hajót, kigyulladt egy busz kereke. Nézze meg videóválogatásunkat!

Majdnem a teherautóra zuhant egy víztartály

A Kína keleti részén lévő Jungkangban egy hatalmas víztartály zuhant le egy épület tetejéről. Egy autó fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy az előtte haladó teherautót majdnem telibe találja a tank. Bár a balesetben szerencsére senki sem sérült meg, néhány ott parkoló autóban kár keletkezett.

Hatalmas hullámok dobálták a hajót

Az alábbi videót az írországi Bantry Bay mellett készítették, ahol 15 méteres hullámok dobáltak egy halászhajót.

A vonat mellé esett egy kisgyerek

A kínai Csengtu vasútállomásán a peron és a vonat közé esett egy egyéves kislány, két perccel azelőtt, hogy vonat indult volna. Mivel a hely nagyon szűk volt, hogy bemenjen érte egy felnőtt, odébb terelték, ahol a kocsik egymáshoz csatlakoznak. Itt az anyja már le tudott menni érte, és kihozta őt. A kislány szerencsére nem sérült meg a balesetben.

Kigyulladt a busz kereke, egy járókelő állította le

Kigyulladt egy busz kereke a Kína déli részén lévő Maomingban. Egy járókelő vette észre, és kiabálni kezdett a sofőrnek, hogy figyelmeztesse őt a bajra. A sofőr végül megértette, mi a probléma, így a járművön utazó diákok gyorsan leszálltak, majd a sofőr a járókelő segítségével eloltotta tüzet.