Szelfizni akart a kiállítási darabnak hitt krokodillal, de az csúnyán megharapta a férfi karját egy Fülöp-szigeteki vidámparkban. 

A 68 éves Nehemias Chipada születésnapi ajándékba kapta a vidámparki belépőt a családjától. Amikor meglátta, hogy egy közel négyméteres krokodil fekszik az egyik medencében, odament, hogy lefotózkodjon vele. A férfi azt hitte, hogy az állat a kiállítás része, és csak azért van a vízben, hogy élethűbbnek tűnjön. 

Chipada szinte fel se fogta, mi történik, amikor a krokodil megharapta a karját. A családja végignézte, ahogyan az óriási állat marcangolja. Minden csupa vér volt körülötte.

A Daily Star azt írja, a férfi azzal magyarázta, hogy a vidámparkban egyetlen tábla sem figyelmezteti a turistákat, hogy élő állatok vannak a park területén. Az üzemeltető szerint viszont ez nem igaz, többször is figyelmeztették a látogatókat a krokodilra.

Chipadának ugyan eltört a karja és nyolc helyen is össze kellett varrni a sebeit,  de a körülményekhez képest így is szerencsésen megúszta a krokodillal való találkozást.

Címlapi és social media képünk illusztráció.