Leakadt a vontatóhorogról a motorcsónak, alig tudta kikerülni egymást a két hajó, ráijesztett a hajókra egy vadászgép. Nézze meg videóösszeállításunkat - köztük a drámai gázolást a buszmegállóban.

Leakadt a vontatóhorogról a motorcsónak

Egy elszabadult motorcsónak okozott galibát az amerikai Ohio államban lévő Springfieldben. A csónakot szállító trailer ugyanis leakadt az őt húzó vontatóhorogról, és elkezdett lefelé gurulni a lejtőn.A tulajdonos hiába szaladt utána, már nem tudta megállítani.A csónak beleütközött a lent parkoló autóba, amiben 8 ezer dolláros kár keletkezett.

Alig tudta kikerülni egymást a két hajó

Az alábbi videó a kínai Sanghajban készült, ahol alig tudta elkerülni az ütközést két hajó a Huangpu folyón.Egyikük túl gyorsan kanyaradott ki egy csatornából, majd átsodródott a szembejövő oldalra, és túl közel került a másikhoz.A másik igyekezett elkerülni az ütközést, de így majdnem a partnak csapódott.

Ráijesztett a hajókra egy vadászgép

Az alábbi videót a chicagói Diversey kikötőnél, a Michigan-tavon készítették egy légi bemutató alkalmával. A vízen várakozó hajókat alaposan meglepte egy alacsony magasságban áthúzó vadászgép.

Elütött a busz egy várakozó nőt

Az oroszországi Jaroszlavlban olyan csúszósak voltak az utak, hogy egy busz kicsúszott a buszmegállóban, és elütött egy ott várakozó nőt. Az ütközés szerencsére nem volt túl erős, így a nő fel tudott állni a baleset után.