Drámai ütközés: szűk hegyi úton váratlanul megjelent egy biciklista - videó

bringás
Vágólapra másolva!
Elszabadult gokart törte be a garázsajtót, fa dőlt az úttestre, két hómobil ütközött egymással. Nézze meg videóválogatásunkat!
Vágólapra másolva!

Elszabadult gokart törte be a garázsajtót

Az amerikai Centertonban egy fiú elvesztette az irányítást a gokartja felett, így az belecsapódott egy hát garázsajtajába.

A fiú hiába próbálta megfékezni a járművét, az húzta maga után.

Végül értesítés nélkül távozott a károkozó, de a videó alapján azonosították.

Fa dőlt az úttestre

Thaiföldön egy autó sofőrje arra lett figyelmes az éjszakai vezetés során, hogy egy fa dőlt az úttestre épp előtte. Szerencsére még idejében sikerült megállnia.

Két hómobil ütközött egymással

A kanadai Revelstoke-ban egy baráti társaság hómobilozott. Egyikük a felborult járművét akarta talpra állítani, amikor a másik túl gyorsan jött feléjük, és nem tudott időben megállni.

A sofőrnek szerencsére sikerült idejében leugrani a hómobilról, így senki sem sérült meg a balesetben.

Szembejött a kerékpáros az egyirányú úton

Az angliai Manchester mellett lévő High Peaknél egy autós meglehetősen gyorsan hajtott egy szűk helyi úton a Goyt-völgy és a Cat and Fiddle között. Elvileg tehette, hiszen az egyirányúsított úton 60 mérföld/óra (97 km/h) a megengedett sebesség. Az ellenkező irányban több behajtani tilos tábla is ki van téve, ennek ellenére néhány kerékpáros ráment a lejtős és kanyargós útra.

Egyikük az autó szélvédőjén landolt.

A baleset után még felállt, és körbesétálta az autót, majd leült. Nem sokkal ezután azonban hátfájásra és szédülésre panaszkodott, így kihívták a mentőt. Szerencsére semmije nem tört el, és hat óra múlva elengedték a kórházból.