Kiesett a nő a kocsiból egy kanyarban, elvesztette a kerekét a teherautó, centiken múlott a gyalogosok élete. Nézze meg videóválogatásunkat!

Kiesett a feleség a kocsiból

A thaiföldi Csiangmajban egy férfi utazott a feleségével egy pickup teherautóban, de olyan élesen akart megfordulni 180 fokban, hogy kinyílt az ajtaja, és a felesége kiesett az útra. Nagy baja nem történt a nőnek, mert gyorsan visszaszállt az autóba.

Elvesztette a kerekét a teherautó

A thaiföldi Pathum Thaniban egy kisteherautó haladt el egy bolt előtt, de egyszer csak kiesett a helyéről a bal első kereke, amely feldöntötte az egyik ott lévő standot.

Centiken múlott a gyalogosok élete

A brazíliai Espirito Santo államban lévő Colatinában egy pár sétált az úttesten, miközben hátulról nagy sebességgel érkezett egy autó. A jármű lassítás nélkül az út mellett parkoló másik autóba csapódott, a gyalogosok viszont megúszták a balesetet.

Az életéért úszott egy férfi a hajó elől

Nem mindennapi jelenetet rögzítettek kompról, amely az angliai Southampton felé haladt. Egy szintén odatartó konténerhajó ugyanis majdnem maga alá gyűrt egy kis csónakot. A benne ülő férfi kiugrott, és éppen csak sikerült elúsznia a 400 méter hosszú hajó elől.