Saját bejáratú függőhídon lehet eljutni abba a házba, amely egy sziklán áll egy angol strand felett. Korábban egy lord lakott ott a feleségével, most nyaralóknak adják ki.

Newquay kedvelt üdülőhely Cornwallban, Anglia legnyugatibb megyéjében. Nyaranta az itteni strand is megtelik turistákkal, egy házikóra viszont mindenki irigykedve tekint. Ez a villa a 25 méter magas Towan-szigetre épült, amelyet dagálykor teljesen körülölel a víz, de apálykor is nagyon látványos. Ráadásul egy saját bejáratú, 30 méteres hídon lehet megközelíteni - írja az Amusing Planet.

A házat a múlt század elején építették, azóta több tulajdonosa is volt. 2001-ben például Lord és Lady Long például vásárolták meg nyaralónak. Később oda is költöztek, de örömük nem volt felhőtlen, mert a strandon egyre több éjszakai bulit rendeztek. Bár a tivornyákat végül sikerült betiltatniuk, 2012-ben mégis eladták az ingatlant 1 millió fontért a nehéz megközelítés miatt. Az új tulajdonos nyaralóknak adja ki a hat fő elszállásolására alkalmas házat.

Kattintson a képre, és nézze meg kívül-belül a különleges házat!

Kattintson a képre a galériáért!Forrás: AFP/robertharding/Stuart Black