Elszabadult egy égő autó, nem sikerült az ugrás a hómobillal, és átszáguldott egy sofőr a vonat előtt. Nézze meg videóválogatásunkat!

Elszabadult az égő autó

A mexikói Monterreyben egy autós azt vette észre, hogy a járműve egy műszaki hiba miatt kigyulladt. Behúzta a kéziféket, és kiszállt, a fék azonban kiengedett, az égő autó pedig elkezdett gurulni. A tűzoltók aztán eloltották a tüzet.

Nem sikerült az ugrás a hómobillal

A kanadai Brit-Kolumbiában, Whistlernél egy hómobilos próbált meg járművével egy ugrást, de olyan rosszul sikerült a mutatvány, hogy a járműve ráesett. A férfinak eltört a medencecsontja.

Átszáguldott a sofőr a vonat előtt

Az alábbi felvételt Floridában készítették egy vasúti kereszteződésben, ahol le volt engedve a sorompó, és a piros jelzés is villogott. Egy autó türelmetlen vezetőjét ez nem zavarta, és a tiltás ellenére is áthajtott a síneken. Alig néhány másodperccel kerülte el az ütközést az érkező vonattal.

Leomlott a hegyoldal az autós előtt

A Fülöp-szigeteken egy sofőr az utasával Claveriából Gingoogba autózott a 955-ös úton, amikor egy hegy oldala épp előttük omlott le. Az autónak épp sikerült megállnia előtte, a fedélzeti kamera pedig mindent felvett.