Különleges módját választotta a terméktesztelésnek egy nő, aki azt tűzte ki célul, hogy minden Climax nevű városban maszturbál egy utazási szexjáték segítségével. Az új szexjáték piacra dobásának az oka egy kutatás volt, amiből az derült ki, hogy az embereknek megnő a szexuális étvágya nyaralás alatt – írja a DailyStar.

Egy népszerű szex- és párkapcsolati szakértő, Ruby Rare úgy döntött, hogy úgy fog tesztelni egy új utazáshoz tervezett szexjátékot, hogy felkeresi az összes olyan amerikai várost, amit Climaxnak neveznek és ott orgazmust fog elérni.

Ruby Rare - "Szexi túrára indultam Amerikában és minden Climax nevű helyen orgazmusom volt."Forrás: Daily Star/Ari & Me Photography

A nő furcsa utazása egy hétig tartott, mely során több városban is járt, ahol sikeresen elvégezte a kitűzött tervét, majd tovább állt.

Ruby Rare szex- és párkapcsolati szakértőForrás: Daily Star/Ari & Me Photography

A utazáshoz használatos szexjáték létrehozását azzal indokolta a gyártó, hogy egy brit kutatás szerint az emberek 40 százalékkal több szexuális vágyat éreznek nyaralás alatt, ennek ellenére a többségük még sosem vitt magával szexuális segédeszközt.