Egy kanadai farm az influencerek egyik legkedveltebb helyévé vált az elmúlt években. A legtöbben a tökéletes Instagram képek kedvéért keresik fel a területet, de viselkedésükkel magukra haragították a helyieket.

Az Egyesült Államok található Sleepy Hollow Farm, annyira népszerű lett az influenszerek körébe, hogy a helyiek lezárták az utakat. Mike Doten gazda szerint egyszerre több száz autó torlódik a Cloudland Roadon, a turistabuszok pedig nagy tömegekben rakják le a turistákat. Elmondása szerint vannak látogatók, akik besétálnak a helyiek birtokaira, vagy leülnek a verandájukra pihenni. Emellett előfordult, hogy a gazdák piknikező kirándulókat találtak a földjeiken.

Így nem meglepő, hogy az év elején a lakók megszavazták, hogy a Cloudland Roadot a lakosokon kívül más nem használhatja három hétig, szeptember 23-tól október 15-ig. Windsor megye seriffhelyettesei az útra vezető különböző ellenőrző pontokon fogják figyelni, hogy a helyieken kívül más nem lépjen be a területre.

A lakosoknak nem a csöndes és tisztelettudó látogatókkal van problémájuk, hanem az influenszerekkel – derül ki a Mirror beszámolójából. Cathy Emmons gazda elmondta, hogy néhány évvel ezelőtt egy fiatal nő egy hordozható öltözőfülkét állított fel, hogy többféle öltözékben pózolhasson a fák előtt. Egy másik helyi lakos, John Morley pedig arról számolt be, hogy tavaly éppen vacsorázott, amikor egy drón berepült az otthonába.

A címlapi képünk illusztráció!