Eltáncolta a biztonsági bemutatót

légiutaskísérő repülőgép tánc biztonság bemutató
Vágólapra másolva!
A Virgin America légiutas-kísérője élőben mutatta be a társaság új klipjét. Nagy sikere volt.
Vágólapra másolva!

A legtöbb utas újságjába bújik, vagy unottan néz ki az ablakon, amikor a légiutas-kísérők a repülés előtt elmondják neki a biztonsági útmutatót. Több társaság is kísérletezett már azzal, hogy az unalmas perceket valahogy feldobja, és a megszokottól eltérő klipekben vetítik ezeket az információkat a fedélzeti képernyőkön. Ilyen volt például nemrég az Air New Zealand videója, amelyen bikinis bombázók mutatták be a tudnivalókat és saját idomaikat a Cook-szigetek tengerpartján (a videó itt megtekinthető).

Az újítók közé tartozik a Virgin America is, amely ütős számot komponált erre a néhány percre, és igazán lendületes videóban mutatta meg, hogy miként lehet az utasok figyelmét megragadni (a klip itt nézhető meg). A társaság egyik légiutas-kísérője azonban tovább ment ennél, és élőben mutatta be az utasoknak a biztonsági tanácsokat. A taps alapján nem sikertelenül.

Michael Tongko azonban nem az egyedüli légiutas-kísérő volt, aki igyekezett feldobni a hangulatot a fedélzeten. A Southwest Airlines alkalmazottja rappelve mondta el az instrukciókat (ezt itt nézheti meg), a Fülöp-szigeteki Cebu Pacific Airlines légitársaság stewardessei pedig szintén táncolva adták elő a bemutatót.