Rejtett kamerát találtak az ágyuk felett a szállásukon

BED furnishing bedtime business clerk office worker BUSINESSWOMAN businesspeople comfort dark hair hair brown hair hair color COLOR enjoyment pleasure eye contact looking at camera looking female hiding HOTEL ROOM HOTEL indoors leisure life lifestyle LONG
Portrait of mature woman peeking from hotel bed at night
Vágólapra másolva!
Tiszta horror. Az ember a nászútjára készül, lefoglal egy pofás apartmant Floridában, hogy emlékezetessé tegye a házassága első heteit, aztán egyszer csak felfedezi, hogy a füstjelző nem egészen úgy működik, ahogy gondolta. Merthogy kamera van a helyén, egyenesen a franciaágyra irányítva.
Vágólapra másolva!

Derek és újdonsült felesége Indianából repült Floridába a mézeshetekre. Longboat Key-en foglaltak szállást az Airbnb-n keresztül, és sokáig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van. Dereknek azonban

egy idő után feltűnt egy fekete pont a füstjelzőben.

Kíváncsi lett, megnézte közelebbről, majd levette a fedelét, és döbbenten konstatálta, hogy nem füstjelző, hanem rejtett kamera rejlik mögötte.

A kép illusztráció Forrás: Afp/Peter Muller

„Teljesen kikészültünk“ – nyilatkozta Derek az ABC Action Newsnak. Kihívták a rendőrséget, akik alaposan átkutatták a lakást, és további kamerákat találtak, például a fürdőszobában, valamint merevlemezeket különböző felvételekkel.

A lakás tulajdonosát letartóztatták, a vád: kukkolás (voyerizmus). A férfi azzal védekezett, hogy a kamerát csak a saját maga rendezte szexpartikon használta, a vendégeit sosem filmezte le vele.