<P class="MsoNormal" style="MARGIN-LEFT: 9pt">A Vodafone állásfoglalása

Vágólapra másolva!
Véleményünk szerint a Vodafone Rock 'n' Roll Fix reklámja nem törvénysértő, összehasonlító reklámnak nem minősíthető, más szolgáltatóról értékítéletet nem tartalmaz, a humor eszközével kívánja a fogyasztók figyelmét a Vodafone új termékére felhívni.
Vágólapra másolva!

Álláspontunk szerint fogyasztói társadalomban élünk, ahol a verseny természetes és a termék kommunikációja alapvetően a fogyasztók érdekeit veszi figyelembe. Számunkra a fogyasztók érdeke a legfontosabb, mindenkinek joga van tájékozódni a piacon elérhető lehetőségekről. Sajnálatos, hogy a reklámmal kapcsolatosan félreértések és téves értelmezések születtek, hiszen nem történt más, mint, hogy a Vodafone is élt a más távközlési szolgáltatók által már korábban, sokkal élesebb piaci helyzetben, a távközlés liberalizációjakor alkalmazott tréfás megjelenés lehetőségével. Úgy véljük, hogy nehezen indokolható és kedvezőtlen tendenciákat mutatna, amennyiben a fogyasztók megtartásáért való küzdelem a számukra nyújtható szolgáltatások helyett a jogi területeken zajlana. Úgy gondoljuk, hogy a Rock'n' Roll Fix tarifa teljes mértékben az ügyfelek érdekeit szolgálja, úgy ahogy maga a Vodafone is.

A Vodafone akkor tesz további lépést ha a reklámmal kapcsolatosan jogilag is megalapozott, független bíróság által hozott jogerős döntés születik.

Ajánlat: