Új vezetők a Szerencsejáték Zrt. és a posta élén

Vágólapra másolva!
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő MNV Zrt. új igazgatósága első ülésén új vezetőt és igazgatósági tagokat állított a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta élére.
Vágólapra másolva!

A vagyonkezelő közleményben ismertetette, hogy a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta élén személycseréket hajtottak végre.

"Mint a társaság 100 százalékos tulajdonosa, az MNV megszünteti a Szerencsejáték Zrt. (SzRt.) vezérigazgatója, Székely Gábor munkaviszonyát. Az állami tulajdonos visszahívja a játékszervező cég eddigi igazgatósági tagjait is. Az új igazgatóság tagjává választották 2013. május 31-ig Szentpétery Kálmánt, Baranyay Lászlót, Kollár Károly Attilát, Komondi Zsoltot, Nánásy Csabát és Tóth Tamást. A társaság vezérigazgatói posztjára Szentpétery Kálmán került kinevezésre" - áll a csütörtöki ülés döntéseiről tájékoztató közleményben. Az SzRt. felügyelőbizottságának szintén visszahívott tagjai helyére megválasztották Szabó Ivánt, Incze Zsolt Istvánt és Varga Editet.

A Magyar Posta Zrt.-ben az MNV megszünteti Szűts Ildikó vezérigazgató munkaviszonyát, utóda az operatív vezetői poszton Schmidt Pál Péter. Az MNV Zrt. igazgatósága a döntött a Magyar Posta Zrt. új igazgatóságáról is. A testület elnöke Kalmár István korábbi elnök- vezérigazgató lesz, tagjai pedig Major István, Varga Dezső, Rajnai Attila, Schmidt Pál Péter, Szalai Gabriella és Urbán György Fülöp.

Az igazgatóság személycserére készül a Hévíz Gyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. vezetésében is, de ebben még egyeztetni fognak a társaságban társtulajdonos önkormányzattal.