Györgyi a kulisszák mögött

Vágólapra másolva!
A Villa egykori boszorkánya, aki legtöbb idejét a konyhában főzőcskézve töltötte, most sem hűtlen a Való Világhoz. A szókimondó, zsörtölődő, lakótársai szerint olykor elviselhetetlen, máskor anyáskodó Györgyi a BeleValó Világ műsorvezetőjeként és a Való Világ szerkesztőinek asszisztenseként vág bele a műsorfolyamba.
Vágólapra másolva!

- Mivel telt a nyarad?
- A nyár várakozással telt, mert szerettem volna olyan munkát találni, amit lendülettel, jókedvvel, szeretettel tudok csinálni. Ilyen nem volt. Várakoztam, utazgattam, éltem. Rendezvényeken, beszélgetéseken vettem részt. Ősszel a Balázs show-nál szerkesztő asszisztensként dolgoztam egy kicsit, hogy belelássak a háttérmunkákba és megnézhessem a műsorkészítés apró mozzanatait. De közben rájöttem, hogy ez sajnos nem nekem való, egyszerűen azért, mert más vérmérsékletű embereknek találták ki. De szerettem azt a zsizsegő hangulatot a szerkesztőségben. Most meg belecseppentem újra a Való Világba.

Forrás: [origo]

- Milyen sűrűn láthatnak a BeleValó nézői a képernyőn?
- Várhatóan hetente egyszer vezetem a műsort, de ebben az évben a háttérmunkákban is részt veszek. Szerkesztő asszisztensként ott vagyok, figyelem a Lakók életét. A stúdió szerkesztőségéhez tartozom, a stúdiófelvételekben, az élő adásokban is segédkezem, sőt, az ötleteimmel is hozzájárulhatok a műsorhoz. A kulisszák mögött sokkal izgalmasabb, rejtélyesebb világ tárult fel számomra. Boldog is vagyok, hogy bevettek a munkába!

- Most, pár nappal az indulás előtt min dolgoztok?
- Az előkészületeknél tartunk, a stúdióban és a Villában is készítettünk felvételeket Majkával. A részleteket nem árulhatom el, de nem sokára látható a tévében. Nagyon élvezem ezt a munkát: amikor a stúdióban kigyúlnak a fények, amikor meghallom a rendező hangját, a levegőben érezhető az izgalom - ezt szeretem. Aki ilyet még nem látott, vagy nem érezte ezt a légkört, el sem tudja képzelni, mi ebben a vonzó. Meg a profikat nézni is hihetetlen nagy élmény.

-Mit vársz a VV3-tól?
- Láttam az összes bemutatkozó kisfilmet, elképesztő a felhozata. Nagyon jó karakterek jelentkeztek, bár vannak köztük olyanok is, akik inkább a felszínen lebegnek, számomra közömbösek. A végeredmény szerintem nem hasonlít majd a Való Világ első két részéhez. Elnéztem a jelölteket, és már el is képzeltem, mit fog kihozni belőlük a Villa. Ezek alapján nagyon érdekes, izgalmas játék várható. Persze soha nem lehet tudni, ki miért kerül be. Emlékszem, hogy én is sokat gondolkoztam, vajon melyik tulajdonságom miatt választottak annak idején a játékosjelöltek közé. Mindenestre nagy kavalkád lesz, színes műsor.

- Mi az, amit nagyon szeretnél megvalósulni látni a Villában?
- A párbaj tényleg legyen párbaj és legyen élesebb a verseny! Itt nem csapatjátékról van szó, mert mindenki egy valamiért küzd: csak magáért. Az lenne a jó, ha minden Lakó természetesen viselkedne, és minden percben saját magát adná, még akkor is, ha ez néha örjöngést és veszekedést jelent. A legfontosabb, hogy a játékos igazán önmaga legyen a Villában és a Villa után is.