Igaziak a melleim, megmutassam?

Vágólapra másolva!
A Villa melletti szerkesztőségben, óriási sürgés-forgás közepette kaptuk el néhány percre Vörös Tamást, aki továbbra is a Villa főszerkesztője. Kulisszatitkokról és a jelentkezőkről is mesélt, valamint elárulta azt is, miben különbözik majd a VV3 az előző két játéktól.
Vágólapra másolva!

Mennyien jelentkeztek a ValóVilág3 castingjára?
A nyári és az őszi castingokra összesen 15000 jelentkeztek.

Mind a 15000 jelentkezővel személyesen beszéltél?
Igen, mert mi egy ember vagyunk. A mi stábunk egy szív, egy száj, egy agy. Komolyra fordítva a szót, természetesen nem. Viszont a bejutott 42 emberrel a legfontosabb döntéshozók és én is személyesen beszéltem.

Forrás: RTLKLUB

Hány szerkesztő osztozott a 15000 emberen?
10-12. Az első fordulóban egy szerkesztőre egy ember jutott. A jelentkezőnek negyed órája volt arra, hogy a szerkesztőt meggyőzze, neki helye van a játékban. Ezután ült össze a döntéshozók titkos tanácsa, hogy kiválasszák azokat, akik tovább jutottak. Fordulóról fordulóra egyre szűkült a kör és a végén 42-en maradtak. Ők 42-en a legjobbak, de a mi szempontjaink szerint azok. Nagyon fontos szem előtt tartani, hogy nekünk műsort kell készíteni a játékosokkal együtt, és ehhez kerestünk megfelelő személyeket.

Rendhagyó arcok, konfliktus helyzetek s egyéb, extrém szituációk a castingon?
Volt olyan, aki köszönés után a következő mondattal nyitott: "Igaziak a melleim, megmutassam?" De olyan is akadt, aki csendes őrültként mutatkozott be, majd kiderült róla, hogy nagyon is szereti látni az emberek arcán a megdöbbenést, de igazából senki sem 'pörgött a hátán'. Találkoztunk olyan jelentkezővel, aki az egész udvartartását elhozta: barátok, barátnők, kiszolgáló személyzet és egyéb. Konfliktus helyzet pedig nem volt, nem adtunk erre okot. Mi nem egy zsűri voltunk, akik bármiféle tulajdonságra azt mondták volna: hogy nekünk ez kevés.