Ön is lehet Villalakó

Vágólapra másolva!
Akár Ön is lehet a 14. beköltöző, amennyiben hajlandó elegendő pénzt áldozni erre és elnyeri a közönség szimpátiáját. Ha roppant tehetségesnek érzi magát valamilyen művészeti ágban, a nagy kiugrási lehetőségre vár és pusztán egy ismert arc, országszerte közismert név kell a sikerhez, keressen személyes szponzort vagy szaladjon a banka: Ön is beköltözhet a Villába!
Vágólapra másolva!

A licitálás szabályai:

Általános szabályok
- A VV3 14. beköltözőjének helyére licitálni lehet.
- A három legjobb ajánlatot tevő licitáló egy Beszavazó Show-n vesz részt, ahol a televíziónézők szavazatai döntik el, hogy ki legyen a VV3 14. lakója.
- Az így bejutott személy a ValóVilág teljes jogú lakója lesz, akire a VillaSzabályzat érvényes.

A licitáláson bárki részt vehet, aki
- 18. életévét betöltötte.
- Büntetőeljárás nem folyik ellene.
- A közügyektől nincs eltiltva.
- Vállalja a ValóVilág szabályait és ezzel aláveti magát az alkalmassági vizsgálatoknak.

A licitálás szabályai
- Licitálni a 06 90 62 42 00 emeltdíjas (240Ft+Áfa) telefonszámon lehet SMS-ben, bármely hálózatról.
- Az ajánlatnak minősülő üzenet kizárólag numerikus karaktereket (azaz számokat) tartalmazhat. A liciteket egy telefonközpont regisztrálja és azonnal válaszüzenetet küld a licitálónak.
- A licit akkor számít érvényesnek, ha kizárólag számokat tartalmaz, és a licit tétje nagyobb az előző napi összefoglalóban közzétett pillanatnyi állásnál.
- Minden nap 17.00-ig beérkezett licitek határozzak meg a licitálás állását. Ezt a műsorvezető az adott napi összefoglalóban közli a nézőkkel.
- A 17.00 után érkezett licitek a következő napon kerülnek feldolgozásra.
- A licitálás határideje: 2004. január 10-én az esti összefoglalóban jelzett időpontig.
- A három legjobb ajánlatot tevő licitáló egy Beszavazó Show-n vesz részt, ahol a nézők szavazatai döntik el, hogy ki legyen az az egy, aki 14-ként beköltözhet a ValóVilág Villába.
- A három legjobb ajánlatot tevő a beszavazó show előtt az ajánlatában szereplő összeget ügyvédi letétbe köteles helyezni.
- A közönségszavazás nyertese a Beszavazó Show végén azonnal beköltözik a ValóVillába. Az általa felajánlott pénzösszeg ajándékként a VV3 végső győztesének nyereményét növeli.
- A Beszavazó Show-n nem nyertes licitálók visszakapják az előzőleg ügyvédi letétbe helyezett összeget.
- A produkció fenntartja magának a jogot, hogy a licitálókat folyamatosan ellenőrizze, és indoklás nélkül bármikor, bármely licitálót elutasítsa.
- Aki részt vesz a licitáláson hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait, az adatvédelmi szabályok betartása mellett, az M-RTL Rt., valamint a licitálás lebonyolításában közreműködő társaság, illetve a ValóVilág című produkciót a későbbiekben gyártó harmadik személy kezelheti, feldolgozhatja, a produkcióban esetlegesen közreműködő harmadik személy felé továbbíthatja.

Szombaton este zárul a 14. Villa hely megszerzéséért indított licitálás.

Tekintettel a verseny fokozódására és a magasabb licitösszegekre, nem elég SMS-t küldeni az érvényes licitáláshoz! Csak azok ajánlatát fogadjuk el, akik a felajánlott teljes összeget az SMS visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül ügyvédi letétbe helyezik! Ez vonatkozik az eddigi licitekre is. Azonban a szombati licitzárást követően már csak kedd (január 13.) déli 12 óráig van lehetőség a licitek letétbe helyezésére. Tehát a licit csak akkor érvényes, ha a letétbe helyezés ezen időpontig megtörténik, és az SMS visszaigazolása óta még nem telt el 3 munkanap.

Felhívjuk a figyelmet, hogy azon licitálók licitje, akik - akár korábban - licitáltak, de a 3 munkanapon belül nem helyezték letétbe az általuk licitált összeget, érvénytelenné válik. Azonban ne ijedjenek meg ezen licitálók, hiszen egy újabb SMS elküldésével ismételten lehetőségük válik a kiélezett versenyben való részvételre az imént elhangzottak szerint. A szombati zárást követően az a 3 szerencsés licitáló kerül be a 14. hely sorsát eldöntő beszavazó show-ba, akik a három legnagyobb összeget licitálták, és letétbe is tették azt, valamint vállalják a további meghirdetett feltételeket.

Tehát: szombat este 8 óráig még lehet licitálni.

A licit telefonszáma: 06/90/ 62 42 00