Az első trió

Vágólapra másolva!
A VV1 alkalmával a debreceni Buddha, Lorenzo volt az úttörő. A második széria első beszavazó show-ján a fotótechnikus Gábor diadalmaskodott. Ezúttal két fiú és egy lány küzd meg egymással: vasárnap este kiderül, ki lesz a megújult Villa első lakója.
Vágólapra másolva!

Ilan

31 éves, szombathelyi fiú, jelenleg mediterrán szakácsként dolgozik Budapesten. Kalandor természet: hátizsákkal bejárta anno az éppen bombázott Jugoszláviát, majd séf volt egy egzotikus étteremben. Kettős állampolgár: izraeli-magyar. A zsidó vallást pár évvel ezelőtt vette fel, így kapta az Ilan Balkani nevet is. Négy évig élt Izraelben. Van egy skorpiója.

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: klikk a képre!

Pandora

21 éves, budapesti lány. Három évig modellkedett, főként aktokat vállalt. Akárcsak a VV2-es Sziszi, aki Ausztriában bolondította a férfinépet, Pandora évekig Olaszországban dolgozott táncosnőként. Imádja a férfiakat, és elmondása szerint rendkívül jól ért a nyelvükön. Színitanodába jár.

Forrás: RTLKLUB

Szasza

26 éves, budapesti fiú. 192 cm magas, egy időben modellkedett. Nagyon szereti a nőket, de jelenleg nincsen barátnője. A Testnevelési Egyetemen szerzett diplomát, minden sportot imád. Kedvenc könyve a Kincskereső kisködmön.

Forrás: RTLKLUB