Kinyílhat Pandora szelencéje

Vágólapra másolva!
A korábbiaknál rövidebb lett a beszavazó show és szakítva a tradíciókkal, ezúttal elsőként lány jutott be a Villába. A beszélgetés nem volt olyan mély, mint a Mariana-árok, a dialógus a műfajnak megfelelően felszínes, de pörgős volt. A fotómodell Pandora 32 ezer szavazattal, szoros küzdelemben diadalmaskodott, így őt gyakran láthatják az RTL Klub nézői.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A sokat utazott, sok országot bejárt, kalandor természetű Ilan - Stohl kérdésére - elárulta, hogy a bombázás során járt Jugoszláviában, éveket élt a nem éppen békés helynek számító Izraelben, így a Villába való beköltözés miatt végképp nem érez félelmet. A mediterrán ízek nagy ismerője szakácsként dolgozik, így szívesen bevállalná a séf szerepét az objektumban. A nőkben a cinizmust tartja legkiábrándítóbb tulajdonságnak. "Szavazzatok rám, hogy nyarat csináljunk a télből!" - vigyorgott a kamerába közepes elszántsággal. Igazi jókedve az adás közepén elpárolgott, mivel az előzetes eredmények már bukását prognosztizálták.

Forrás: RTLKLUB

"Minden igazi rajtam. Természetesen nem bikiniben zuhanyoznék, ha bekerülnék a Villába!" - vallotta kacéran a buja Pandora, aki Olaszországban táncosnőként dolgozott éjszakai lokálokban. A bűnös, cigarettafüstös éjszakából egy talján mecénás rántotta ki, az olasz gavallér színrelépése óta Pandora inkább aktokat vállal, fotózásból él. A lányok nemigen kedvelik, jobbára riválist látnak benne. "Ha izgalomra vágysz, szavazz rám!" - agitálta a nézőket a lány. A győztes ifjú hölgy korábbi, szerfelett merész szexképei az interneten számos helyen megtekinthetőek.

Képek az első hármasról