Pandora aggódik a múltja miatt

Vágólapra másolva!
Az idillinek tűnő kora délutáni testedzés után Pandora a hálószobában Szilvivel és Tommyboy-jal a múltban történt rossz élményeiről beszélgetett. A chippendale-fiút nagyon érdekelte a téma. S egy titkot is elárult magáról.
Vágólapra másolva!

A kora délutánt lakóink a kertben töltötték. Helyesen feltalálták magukat, illetve megtalálták azokat az eszközöket, melyek segítségével izmosabbak, fittebbek és egészségesebbek lehetnek. Szilvi elsőként pattant fel a biciklire és meg sem állt Székesfehérvárig. Tommyboy és Frenki eközben a medencét vizsgálgatta, majd a jacuzzit nézték szakértő szemekkel és megállapították, hogy "Jó, nagyon jó lesz itt!" nekik. A Villa vállalkozója ezzel egyidőben az aktmodell társaságában izzadt a szaunában. Később Pandora a hálószobában a múlton kezdett el rágódni.

Forrás: RTLKLUB

Szilvi: - Az volt a hülyeség, hogy ezt nem mondtad el már az elején.
Pandora: - Nem is gondoltam rá. Kinek mondtam volna el? Megkérdezték, hogy korábban mivel foglalkoztam? Ezt a pornó dolgot elmondtam ország-világ előtt.
Szilvi: - Tudhattad volna, hogy ki fog derülni, cicám!
Pandora: - De miért kell, hogy szétszedjenek miatta?
Szilvi: - Mert itt vagy bent. Elég hamar besokalltál kicsim. Szedd össze magad, kérlek. Arra gondolj, hogy hány olyan lány van Magyarországon, aki erre büszke lenne.

Forrás: RTLKLUB

Tommy: - Nem baj, ha szeretnék beszélni veled erről? Lennének kérdéseim.
Pandora: - Nem baj.
Tommy: - Én is Megpróbáltam. De aztán nem. Elmentem válogatásra és ott rájöttem, hogy nekem ez nem megy.
Szilvi: - Aki szeret, az így is szeret, így is el fog fogadni - zárt a le a beszélgetést Szilvi, majd elmondta Tommyboynak, hogy kellemesen csalódott benne. "Nagyon jó palinak tartottalak és azt gondoltam, hogy olyan pasi is vagy. Hát nem vagy olyan!" Van még idő, hogy kiderüljön, az eladólány, milyen 'olyan' pasira gondolt.