Pandora négykézláb

Vágólapra másolva!
A Villahagyomány szerint a lakóknak én-klipet kell készíteniük, ami arra szolgál, hogy bemutassák magukat a többieknek. Ma Tommyboy és Segal kezdi a munkát úgy, hogy mindenkit bevonnak a mókába: a két fiú életét meghatározó személyek szerepébe bújnak.
Vágólapra másolva!

Így lesz Szilviből Segal aktuális barátnője, Frenkiből pedig a barát. A motoros, Pandorára a kutya szerepét osztja, s így természetes, hogy a lány azonnal négykézlábra kerül. "Te, megnézed a kutyát: a fogait és a heréit is!" - adja ki az ukázt Tommyboynak, akiről nem tudni, kit alakít.

Erre a szexis barna magához vesz két kivit, hogy hiteles legyen az előadás. Kisebb problémát okoz neki a két gyümölcs elhelyezése a farmernadrágjában, de nem sok időt hagy neki körszakáll a variálásra, csapó van!

Forrás: RTLKLUB

A jelenet nagyon viccesre sikeredik, főleg az a rész nyeri el lakóink tetszését, mikor Pandora fenekét rázva, lihegve, szétterpesztett lábakkal rendetlenkedik a két fiú között. Hiszen kutyát játszik!

Forrás: RTLKLUB

Komolyan veszik a feladatot, még a chippendale-fiú klipjében is, ahol Pandora a táncos barátnőjét, Szilvi a srác anyukáját, a többiek pedig a testvéreket játsszák. Remek a hangulat, visítozás, röhögés és egy árva szót sem lehet érteni az egészből. De Segal majd' kibújik a bőréből, annyira élvezi a játékot.