A hárítás művésze: Tommyboy

Vágólapra másolva!
Szilvi ma reggel tele van kérdésekkel, Segalnak alig van hangja, Tommyboy finoman kitér Pandora elől, aki elég sokat tekereg az ágyon, Frenki pedig csendben van.
Vágólapra másolva!

A hangos ébresztőre ki nem pattannak, de kötelességtudóan kimásznak lakóink az ágyból. Pandora megpróbál közeledni Tommyboyhoz, de a fiú másodpercek alatt felölti köntösét, így a lánynak nem marad más választása, tovább fetreng és tekeredik a lepedőn. Hogy ne legyen feszültség, a táncosfiú azért odaül a lány mellé s rámosolyog.

Ma reggel nem csak Segalnak van repedtfazék hangja. Pandora is érdekesen intonál, ami a kopasz vállalkozó szerint annak köszönhető, hogy a lány tegnap éjszaka elég sokat sikítozott. A kitetovált lakó erőteljes csapásokat mér Frenki vállára, s észre sem veszi, hogy a teherfuvarozó nem annyira kívánja ezt a fajta testi kontaktust, de szerencsére hamar belefeledkezik a fogmosásba.

Forrás: RTLKLUB

Miután az aktmodell lány teljesen kitekerte magát, ő is sikálni kezdi a fogait, de a hálószobában. A tegnap reggelhez hasonlóan, így beszéli meg Szilvivel az éjszaka történteket. Illetve csak beszélné, mert körszakáll beleénekel a lányok meghitt susmutolásába.

A tegnap estével kapcsolatban a Villa szerelmes párjának hölgy tagjában rettentő sok kérdés merül fel: miért van a lábszára tele lila foltokkal, hol van a karkötője és miért vizes a köntöse? Az üres pezsgősüvegek számát elnézve, valószínűleg egyetlen játékos sem tud majd egyértelmű választ adni neki.