Élesednek az ellentétek

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Segal és Ágica annak ellenére, hogy barátként üdvözölték egymást a lány beköltözésekor, kezd elhidegülni egymástól. Nem igazán beszélgetnek és ha mégis reagálnak egymás mondandójára - az élcelődés nagyságától függően -, mosolyszünet vagy kisebb szócsata a vége.
Vágólapra másolva!

A látottak alapján Ágica úgy döntött, ma semmi pénzért nem hagyja el a kanapét. Mikor Frenki nekiállt tejberizst készíteni, pár percig némán asszisztált, ami abban merült ki, hogy először le-, majd feltette a cukortartót a szekrénybe. Eközben folyamatosan problémázott. Mindig volt téma.

Hol arról kezdett el hangosan gondolkodni, hogy hogyan férnek majd el 14-en a kanapén, a fürdőszobában és a Villa szűkebb helyiségeiben. Ezután az érzékenységére hívta fel társai figyelmét, majd arról is beszámolt, hogy biztosan lesznek olyan szituációk és pillanatok, mikor ordítozni fog valakivel. Miután ezzel megvolt, újból vízszintesbe helyezte magát.

Forrás: RTLKLUB

Így beszélte meg Szilvivel a sminktetoválás részleteit, majd miután megtudta, hogy az eladólány hatszor pingáltatta át a száját, kifakadt belőle: "Hát, kezdek rájönni, hogy te sem vagy tiszta!" A szőkeség reagált: "Most jössz rá?" Miután a tejberizs elkészült s jóllaktak, Segal is megérkezett a nappaliba, ahol az üzletasszony éppen azon rágódott, hogy ha ilyen intenzitással folytatja az evést, borzasztóan fog kinézni. Erre muszáj volt a fiúnak reagálni, bár önmagához képest nagyon finoman tette. Szilvi a rend kedvéért megkérte, hogy ne bántsa Ágikát, de a ő biztosította a szőkeséget, hogy egyáltalán nem veszi már fel a motoros beszólásait.

Forrás: RTLKLUB

Ahhoz képest, hogy mint barátok üdvözölték egymást, elég rendesen elmérgesedett a viszonyuk. A hecceléseken kívül nem igazán beszélgetnek egymással.