Leo a hetedik

Vágólapra másolva!
41 163 szavazattal Leo költözhetett be hetedikként a Villába. Az ajtóban megállva figyelte a lakók produkcióját, majd gyorsan Pandora és sorban a többiek nyakába ugrott.
Vágólapra másolva!

A crossmotorozás és a rádiózás szerelmese elsőként érkezett a beszavazó show stúdiójába. Roland saját bevallása szerint nem azért jelentkezett a játékra, mert a rádiózás után televíziózni szeretne. Megjegyezte, a Villába költözve azzal kerülne a lapok címlapjára, hogy iszonyatosan megpróbál tönkretenni mindenkit, és különben is lökötten viselkedik.

A jogászként végzett rádiós műsorvezető álma, hogy továbbra is ember maradjon. A nézőket arra kérte, szavazzák be, mert meg szeretné mutatni, milyen egy igazi debreceni proli gyerek. A lakók közül Segalt találta szimpatikusnak, mert érzése szerint jókat lehetne vele bulizni.

Forrás: RTLKLUB

A kétgyerekes anya azzal kezdte bemutatkozását, hogy megígérte, valóban pezsgést visz a Villába. A korát firtató kérdésre kifejtette, hogy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát, így a kor nem lehet akadály. Tünde magabiztosan állította, elég ránézni, és máris érezni, sőt meg is lehet tapasztalni, hogy ő valóban különleges, ahogyan barátnője állította bemutatkozó kisfilmjében.

A szőkeség szerint már az is címlapsztori lenne, ha egy kétgyerekes anyuka bekerülne a Villába. Tünde pár napja árulta el gyerekeinek, mire készül. Tünde komoly partnerkapcsolatban él, ezért magabiztosan kijelentette, egyetlen Villalakónak sem lenne esélye arra, hogy az ágyába bújjon. A szőkeség azzal buzdította a nézőket, hogy a Villában megmutatná, hogy "az élet harminc után kezdődik, addig csak gyámoltalan próbálkozás".

Forrás: RTLKLUB