Vágólapra másolva!
Ha eddig nem szerepeltek eleget, most aztán nem is tehetnek egyebet: a mai napon a Villa területe különböző filmek helyszínévé változik. Még kapcsolgatni se kell, a lakók ha átmennek egy új szobába, rögtön új filmen vannak. A hálószoba a Barátok közt, a konyhában Vészhelyzet van, a nappaliban a Dallas folyik megállíthatatlanul, a fürdőszobában a Csillagok háborúja zajlik, a teraszon és a pezsgőfürdőben Indul a bakterház.
Vágólapra másolva!

A vécé, szauna területén szabadon választott film pereg. "Legyen a Moulin Rouge", könyörgött Pandora, aki saját bevallása szerint táncosnő, "A Stalones sittes film lesz", döntött Segal smasszer. A hálószobában Segal (Hoffer Misi) gondolkodás nélkül ágynak döntötte Pandorát ( Eszter), aztán a konyhában Ross dokiként újraélesztette, a többiek szíves segédletével, ömlött a kóla-vér.

Forrás: RTLKLUB

Új képek!

Segal és Frenki egy egész kicsit kipróbálta, milyen a hóesésben a bakterház előtt, de pálinka híján hamar feladták. Tommyboy egy székről osztotta a szerepeket, ő lett az öreg Jockey, Samantha (Szilvi) rögtön kicsikart tőle egy olajkutat. Erre az infarktust kapott, hál istennek csak egy lépés a Dallastól Chicago, a lakók szirénáztak, sikoltoztak, defibrilláltak, de főleg sokat ordibáltak. Maguk se tudják már ki kicsoda, a Dallasban ebből gyakori csetepaté alakul ki, ilyenkor újra irány a sürgősségi osztály...