Éjszakai mulatság

Vágólapra másolva!
Az első igazán izgalmas, filmes játékkal, pajkoskodással, sértődésekkel, új játékossal tarkított napot illően fejezték be a Villalakók. Az új fiúnak kemény bemutatkozót tartottak. Leo csak módjával nyilvánított erről véleményt.
Vágólapra másolva!

Már úgy tűnt, elcsitulnak a felfokozott kedélyek, Pandora kisírta magát, Szilvi se próbálta már úgy nyugtatgatni a saját példájával, hogy az rá rosszabb fényt vet (Anyu szeme alól múlik a folt, de a múltjából újak kerülhetnek elő, erre érdemes lesz figyelni) Leo elvonult a fürdőszobába, a másik három pasi is úgy tűnt, lefeküdni készül, amikor beléjük csapott a villám és végleg elfeledtették velünk Okit.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Az Ágica ágyán összegyűlt lányok orra előtt lehajolva riszálgatták a pucér feneküket, majd még jobb ötletük támadt, magukra húzták a lányok tangáit, és a másik ágyon eszeveszett ugrálásba kezdtek. A lányok - naná - extázisban sikoltoztak, mintha nem láttak, sőt, nem csináltak volna jobb műsort maguk is. Azért aki épp ekkor nézett be először a Villába, az igazán nehezen érthette, ilyen buli alatt hova tűnik el az egyetlen férfiszereplő... Hát, Leo, ha a Villa erkölcseire akarsz vigyázni, kösd fel a gatyád!