Levelet kaptam, lájf

Vágólapra másolva!
Sokan úgy gondolják, hogy a honlapra írt e-mailek bejutnak a lakókhoz vagy felolvasásra kerülnek a BeleValóVilágban. Ezen kedves olvasóink tévednek: kérjük, nekünk csak a honlappal kapcsolatos véleményüket, észrevételüket írják meg és ne küldjenek az alábbiakhoz hasonló leveleket.
Vágólapra másolva!

Túl sokat gondolsz magadról. Nem gondolod?

Szerintem legyen vv4! Miért nincs? Ja és hamar írjanak vissza!"

Ágica vedd már le a ruhád. És csak meltartó és bugyiba legyél. Küldj egy mesztelen fotót.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek!


TOMMYBOY, SZERINTEM AKAZD LE MAGADRÓL PANDORÁT.

Pandora, te büdös ringló! Nem szégyelled magad? Nem érted, hogy Tommyboynak nem kellesz? Tapadsz rá, mint varacskocsra a bélsár!

helóztok én szerintem küldjétek a villából pandórát én majka haverja vagyok

Szerintem a Pandora 1 nagy k.va mert rámászik a pasimra! Üzenjétek meg hogy azonnal szálljon le a barátomról, vagy odamegyek és felpofozom!!!

Mindenki nagyon király nekem egy valakivel van bajom az pedig Pandora nem tudom mért kellet rámásznod Tomyboyra te azt mondod nem másztál rá de itt kint mindenki tudja hogy rámásztál nem tudod hogy van barátnője ott lógtál a nyakán mint a kutyán a póráz már csak te nem vetted észre néztem a belevaló világot volt 3 telefonáló mindenki azt mondta hogy mindenki normális csak te nem

Biztos emlékeznek arra amikor be lehetett szavazni állatokat a villába és amikor a nyugdíjasok is be mentek. Mi lenne, ha most nem állat, sem nyugdíjas hanem gyereket lehetne beszavazni a villába.

Pandorával az a baj hogy kis kényes téged utállak a legjobban.