Éjszakai fürdőzés

Vágólapra másolva!
A dalárda csak nem akart abbamaradni, a fiúk rájöttek, hogy ilyenkor is rajtuk az ország szeme, talán lesz, aki most tette meg az első lépést a saját lemeze felé. Hát végülis, Majkának ez már sikerült. 
Vágólapra másolva!

Aztán hosszú tervezgetés a létező legjobb programot választották: szépen elfoglalták a kinti medencét, és hosszasan áztatták testüket a forró vízben - hát igen, ha valamiért, ezért igazán irigyelhetjük őket...

Forrás: RTLKLUB

Pandora továbbra sincs jó bőrben, ő nem ment ki fürdőzni, Szilvi vele maradt a heverőn és ezúttal ő öntötte ki a lelkét a páros élet nehézségeiről. Vallomásából kiderült néhány eddig titkolt körülmény az autóbalesete idejéről, kiderült, hogy szilveszter előtt szakítottak Frenkivel, aztán csak kevéssel a beszavazó show előtt békültek ki. Szelence megígérte, hogy mindez kettejük között marad. Ez azért elég vicces kijelentés egy valóságshowban.. Nos, vajon mit tudunk még meg a szeme alatti karikákról a későbbiekben?

A lányok aztán kijöttek a vízből, és együtt olvasták el a Blikk rájuk vonatkozó oldalait. Pandora meglehetősen kárörvendett a Segalt lehúzó üzeneteknek, és nagyon boldogan köszönte meg az őt biztatókat.

Marcsi együtt zuhanyozott a még mindig szégyenlős Ágival, az ápolónő valóban figyelmes, entestével takarta őt a kamera elől. A következő párost a zuhanyzóban T-boy és Pandi alkották, bizonyára szintén sokak örömére.

Új képek