Lihegés és röhögés

Vágólapra másolva!
Lakóink este megrendezik a VillaSavaria Táncfesztivált. Páronként más-más stílust mutatnak majd be. Szilvi és Tommyboy szambázni fog, Pandora és Segal rumbázni, Ágica Leóval egy komoly tangót ad majd elő, Marcsi és Frenki pedig csa-csa-csával próbálkozik.
Vágólapra másolva!

A táncok betanulásához minden páros kapott egy rövid leírást, valamint egy zenét a próbákhoz. A hálószoba volt a próbaterem. "Nekünk tíz perc is elég volt!" - ordította Segal kifelé jövet a próbateremből. Pandora is a hátán vette a levegőt, de azért azt érthetően elmondta, hogy amennyiben a miskolci motoros ragaszkodik a bikini felsőhöz, meglepetésben lesz része. "Biztosan ki fog esni belőle a mellem!" - szögezte le egyértelműen a volt sztriptíztáncosnő.

Forrás: RTLKLUB

Őket a profik követték. Szilvi és Tommyboy tökéletesen mutatta be a diszkótánccal fűszerezett dél-amerikai stílust. Ágica szokásához hűen folyamatosan problémázott, s Leo sem volt nagy segítségére: "Hú gyerekek, nekem már most úgy ver a szívem. Olyan szerencsétlenül fogok kinézni!" T-boy próbált segíteni az üzletasszonynak és partnerének, de röhögésbe fulladt az oktatás.

Forrás: RTLKLUB

Frenki és Marcsi hihetetlen odafigyeléssel és precizitással készült a nagy megmérettetésre. Egészen jól ment nekik a csa-csa-csa, s a többiekhez hasonlóan, ők is lihegve és pörögve szakadtak meg a röhöségtől. Rövidesen kezdődik a Táncfesztivál.