Szilvi kozmetikázik

Vágólapra másolva!
Nyugalmasan tel a kora délelőtt a Villában. Segal folyamatosan edzésben volt, Ágica főzött, Szilvi pedig kozmetikázott.
Vágólapra másolva!

Szilvi úgy döntött, hogy Marcsit megszabadítja felesleges szőrszálaitól. A kozmetikai beavatkozás közben olaszországi munkájáról tartott kiselőadást a legújabb lakónak, aki érdeklődve hallgatta a részleteket, s hagyta, hogy szemöldöke egyre ívesebb formát kapjon.

Forrás: RTLKLUB

A beszélgetésből kiderült, hogy Szilvi Frenki miatt hagyta abba a táncot. Mélyebbre nem merültek a témában, mert Leo érkezésével a szőke hölgy a fiút is kezelésbe vette. Érdekes pózba vágta magát közgazdászunk, s pisszenés nélkül tűrte Szilvi könyörtelen szőrtelenítését. A fülében. Tökéletes munkát végzett, s meg is jegyezte: "Na, legalább ehhez értek!"

Forrás: RTLKLUB

Később Pandora és Marcsi komoly beszélgetésbe kezdett. Az aktmodell lány a beilleszkedésről faggatta az ápolónőt, de a kis ördögfióka hihetetlen érzékkel - hiszen pszichiátrián dolgozik - terelte a beszélgetést Pandora múltjára. A volt sztriptíztáncosnő azonban résen volt és nem hagyta, hogy beszélgetőpartnere kifejtse véleményét, egy férfias huszárvágással véget vetett a diskurzusnak. Marcsi tudomásul vette, de láthatóan nem adta fel. Lesz még terápia...