Segal a király

Vágólapra másolva!
Megérkezett a Blikk, a nap fénypontja. Mindjárt az első olvasásnál sokat röhögtek, pedig kaptak hideget, meleget. 
Vágólapra másolva!

A legtöbb néző Pandival és Segallal foglalkozik. Van aki imádja a miskolci fenegyereket, de van aki gyűlöli. Viszont érdekes, hogy nincs átmenet. A fotómodellel nagyjából ugyanaz a helyzet.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

A reakciók azonban eltérőek. A tetkóbajnok, minden rosszindulatú üzenetnél, felugrott, ünnepelte magát, széttépte magán a fürdőköpenyt, és üvöltözött, az őt dicsérő mondatoknál, pedig önelégülten mosolygott.

Kis ízelítő: "Segal akkora bunkó, hogyha közelebb lenne a Göncölszekér, megrakná trágyával". "Hozzátok ki Pandorát, mert állandóan nyávog, Segal pedig a legnagyobb király". "Ha Pandora azt mondja, hogy most nem nyomul, akkor milyen, ha nyomul?" Erre a díva csábító mosolyt nyomott a kamerába, ráhajolt Tommyboyra, és sejtelmes hangon közölte, hogy "ne tudjátok meg". Persze van, aki őt is szereti: "Pandora imádlak, puszi a hasadra." "Cukik vagytok Tommyval"

Ilyenkor, mindig hangosan megköszönte, és közölte, hogy imádja az illetőt. A többieknek is írtak a rajongók, de velük szemben nem voltak ilyen szélsőségesek. Miután Marcsi felolvasta az újságot, Segal a király magához vette a lapot, mindenki köré telepedett, és újra hallhattuk betűről betűre az egész irományt.

A pörgős kopasz, különösen próbált figyelni arra, hogy kifigurázza a nekik írókat, ezért úgy gondolta, mindet máshogy hangsúlyozza. Ne bocsátkozzunk itt előadói képességek elemzésébe, maradjunk abba, hogy annyira elég volt, hogy társait megnevetesse. Állítólag még a hasuk is belefájdult.

Lassan uncsi lett a poén, ezért új szórakozás után néztek. Nem nehéz kitalálni ilyenkor mi történik, vagy rágyújtanak egy cigire, vagy egy nótára. Az utóbbi történt.