Mónika show

Vágólapra másolva!
Leo - feladatához híven - nem hagyta tespedni a lakókat. Mikor a kései reggeli után mindenki a szunyókálásra gondolt következő programként, elhatározta, hogy feldobja a hangulatot. Ötlete alapján Mónika show-ra készülődött a csapat.
Vágólapra másolva!

Ágica - ki tudja, miért - felháborodottan bejelentette, hogy nem vesz részt a játékban, Segal és Marcsi viszont kérdéseket fabrikált a show-hoz. A műsor kezdetére Leo a miskolci lányt, sőt Pandorát is meggyőzte a részvételről. Marcsi Mónikaként a tegnap este kusza szálait próbálta kibogozni - nem nagy sikerrel. Elsőként Csabát kérdezte arról, volt-e éjszaka merevedése, és miért és hogyan. A friss Villalakó félénken válaszolgatott, majd elárulta, tegnapra csak egy terve volt, az alvás.

Forrás: RTLKLUB

Szilvitől megtudtuk, a tegnap éjszakából csak a túrógombócra emlékszik (arra is csak azért, mert Leo ébredés után elmesélte neki). Segal elmesélte, furcsa éjszakája volt, két lánytól is (Pandora, Marcsi) kapott ajánlatot, mégis egyedül kellett aludnia. "Leo, mióta vagy alpinista? Miért másztál annyit éjszaka?" - jött az újabb kérdés Mónika-Marcsitól. "Megijedtem" - válaszolta, de az alkalmi műsorvezető lecsapott rá és nemi preferenciájáról kérdezgette tovább.

Tommyboy beavatta a Mónika show nézőit, hogy tegnap egy hölgyemény miatt vízszintesbe kellett helyeznie magát. Az érintett Pandora sértődötten reagált, nem árulta el a részleteket. Frenki az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt csak homályosan emlékezett a tegnapi eseményekre, Ágica pedig érdekes szituációk sorozatának nevezte a bulit.

Forrás: RTLKLUB

A show-nak ezzel sem lett vége, mert Ágica annyira belejött a játékba, hogy átvette Marcsitól a műsorvezetői szerepet. A szlovák lány később bevallotta, nagyon szégyelli, hogy az alkohol miatt minden kontrollt elveszített. A műsor legmélyebben Pandorát érintette, aki szokásához híven szó nélkül elvonult a hálóba. Segal, Frenki és Csaba megpróbálta kitakarítani a jacuzzit, Szilvi és Leo pedig nekiállt a sztrapacskának.

Forrás: RTLKLUB