Pandora ügetése

Vágólapra másolva!
Pandora és Csaba között kisebb vita alakul ki a lólábakról és az ügetésről. Matekból mindig rossz volt Szelence, s úgy tűnik, a biológia sem erőssége. Később Szilvi belevörösödik egy üzenetbe.
Vágólapra másolva!

"Nagyon örülök, hogy bejöttél, mert behoztál valami tisztaságot ide!" - jegyzi meg Szilvi őszintén Csabának, akivel a fiú Beszavazó Show-járól beszélgetnek. Őszinteségi rohama van a még ébren lévő lakóknak. Természetesen Pandora is csatlakozik a lelkizők csapatához: "Én azt nem bírom benned, hogy nagyon felületesen ítéled meg az embereket. Túl gyorsan alkotsz véleményt. Durva vagy, mint a lópokróc, de legalább őszinte!"

Forrás: RTLKLUB

A témát még rágják egy kicsit, de mivel ezt már korábban megbeszélték, újabb konklúzió nem születik. Később a lovakra terelődik a szó, s a lány tényleg leáll vitatkozni a csikósfiúval. Az ügetésről, a lólábakról és lépésszámokról tart kiselőadást Szelence. "Te, hát négy lába van. Négyet lép ügetés közben." Szerencsétlen Csabánk négykézláb vágja magát, s megpróbálja imitálni az ügetést.

Forrás: RTLKLUB

Vért izzad, mire Pandora megérti, hogy a ló ugye átlósan lép, és ami neki négy, az igazából kettő. Később a lány olyan agymosást kap Szilvitől, a stílusát illetően, hogy öröm hallgatni. Mint egy igazi, őszinte barátnő. De vajon, tényleg az lenne?