Az első sztárvendég

Vágólapra másolva!
A korábbi műsorokat is rendre látogatták hazai médiaszemélyiségek, színészek, zenészek. Olvasóink 18 ezer szavazatot küldtek, az általunk megjelölt hatosból a Barátok Közt című RTL-es produkcióban szereplő Kertész Gézát látnák legtöbben bent a Villában.
Vágólapra másolva!

A korábbi Való Világokban is gyakran tűntek fel országosan ismert és elismert színészek, zenészek, rendezők vagy médiaszemélyiségek. Gálvölgyi János Okit látogatta meg egy pár órára (mély eszmecsere bontakozott ki), Anettka több napig boldogította a lakókat (nem mindenki rajongott érte), Dopeman pedig dalt írt, klipet forgatott és összecimbizett Majkával. Verebes István is napokig lakott bent, akárcsak a kutyákkal felszerelkezett Pa-Dö-Dö lányok. Maya Goldot sokan szerették, a Receptklubos fiúk jókat főztek, Pongó pedig a VV2-ben Elvis nagy haverja lett.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Találomra ráböktünk hat névre, hogy kiderüljön, olvasóink közülük kiket szeretnének bent látni. 18 ezer voks összesítése után a BK-szereplő Németh Kristóf végzett az élen, de szorosan nyomában liheg Cicciolina is, aki mindössze három százalékkal kapott kevesebbet. A bronzérmes Bálint Antónia beköltözése egyelőre nemigen aktuális (ugye, nem kell mondani, miért), ugyanakkor csak 11 százalékot kapott Segal személyes kedvence, az Edda frontembere. Kokó a ringben jobban teljesített és Erdei Madár 5,5 százaléka sem túl meggyőző - ám utóbbinak szombaton kell győzni, nem holmi netes közvélemény-kutatásokon.

Ki lenne jó első sztárvendégként?

Kokó - 1183 - 6.6 %
Pataky Attila - 1986 - 11.0 %
Cicciolina - 5260 - 29.2 %
Erdei Zsolt - 990 - 5.5 %
Bálint Antónia - 2553 - 14.2 %
Németh Kristóf - 6048 - 33.6 %

Összesen: 18 020