Csak úgy, mint otthon

Vágólapra másolva!
Az egyetlen - hivatalos -párocskánkra sajátos hatást gyakoroltak az esti üzenetek. Szilvi szeret szerepelni, ez kiderül abból is, hogy ő olvasta fel az üzeneteket, ez tetszett is mindenkinek. Hasonló lelkesedést váltott ki az ezt követő produkció is.
Vágólapra másolva!

A volt táncosnő becibálta párját a mosókonyhába, aztán - szeretgették egy kicsit egymást. Ez mostanában gyakori, ám ezúttal nem paplan alatt és nem visszafogottan fejezeték ki zsigeri vonzódásukat egymás iránt. (Aki keres, többet is talál minderről a honlapon.) A külvilág a múltjukról csámcsog, viszonyuk jelene pedig egész meghittnek tűnik.

Forrás: RTLKLUB

A többiek valahogy megsejtették az akciót, és a nappaliban heves vidámsággal fogadták a kókadt párocskát, akik egy kis, ilyenkor szokásos megbeszélést is tartottak volna, de csak kettesben (hát, igen, ez nem egyszerű feladat egy valóságshowban).

A nappaliban Pandoránk, gyászos arccal újraolvasta az esti üzeneteket, majd egy kis nosztalgiázással vigasztalódott. Ezúttal Marcsi volt a közelében, így neki árult el újabb részleteket a titokzatos olasz mecénásról. Zaklatott előéletű Szelencénk azért oly hálás neki, mert a talján úriember volt az, aki kivette az éjszakából, önzetlenül, ezenkívül feleségül is akarja venni, hogy kis Pandákat szüljön neki. Azért ez tényleg olyan, mint egy mesében - nem is olyan rossz neked, Pandora!