Legnagyobb bűnöm

Vágólapra másolva!
A mai feladat: mindenki mesélje el élete legnagyobb bűnét. De őszintén. A két csapatra osztott társaság két-két legbűnösebb tagja azonnal el kell hagyja a nappalit, és gongszóig irány a szauna.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Csaba: "Kaptam egy lehetőséget, hogy elmehetek Németországba dolgozni, és egyik napról a másikra otthagytam a főnökömet, akivel baráti viszonyban voltam, és szavamat adtam neki, hogy vigyázni fogok a csikókra. Aztán megbocsátott, most is ott dolgozom."

Leo: "Nekem nagyon jó családom van, szüleim nagyon szeretnek, burokban nőttem föl, és én nem tudtam viszonozni ezt, nem tudtam kimutatni anyám felé a szeretetemet - ebben megváltozatnám az életemet, ha lehetne."

Katka: "125-tel belementem egy S-kanyarba, utána vasúti kereszteződés: kettős durrdefekt, a sínekre felakadtunk. Négyen voltunk, kicsin múlott, hogy nem lett nagyobb baj."

Szilvi: "Volt egy iskolai feladat: van egy bánya, vagy 25 embert hozol ki, vagy az édesapádat - és akkor rosszul választottam, és ezt azóta is bánom, örülök, hogy most elmondhattam" (elpityeredett)

Tommyboy: "Ahelyett, hogy a családommal lettem volna, amikor kellett volna, külföldre jártam, csak a pénzért."