Csaba: Pandorát falhoz csapnám!

Vágólapra másolva!
A cowboy arról még nem tud, hogy holnap a beszavazón egy Indián nevű jelölt próbálkozik, így egyelőre jól érzi magát. A sápadtarcú lovász megkedvelte a szoláriumot, de Marcsi dalolászása hallatán sírógörcs kerülgeti. Pandora is felettébb idegesíti, mint az apacsokat a globalizáció.
Vágólapra másolva!

A villalétről: "Úgy érzem, teljesen beilleszkedtem. A szolárium is tetszik, tök jó színem van tőle. Itt eleinte elég rossz, idegen volt az egész. Az első pár nap Segalék harsánysága zavart. Eleinte Marcsi is velünk aludt, most Ágicával alszom. Most kitaláltam, hogy lesz mellem és karom is, ennyiben változtatnék magamon."

Forrás: [origo]

Csaba oldala

A többiekről: "Segal szerintem egy intelligens ember, jó humorérzékkel. Jóindulatú és mindenből poént tud csinálni. Pandorát nem tudom hova tenni. Néha el tudom viselni, sokszor a falhoz tudnám csapni. Nem tudja, ki ő. Pandora a visítozásaival tud felidegesíteni. Szilvi nagyon lobbanékony, kedves, főzőcskézik, jön-megy, mos. Frenki is laza, elvannak együtt. Az éjszakai történeteik normálisak, amit a szobában csinálnak, nem csak a show-nak szól. Én nem szeretkeznék a Villában."

"Ágica nagyon aranyos, tetszik is, de nem tudnám elképzelni barátnőmnek. A feneke nem rossz, a melle is rendben van - persze ruha nélkül még nem láttam. Én általában a mosókonyhában zuhanyozom, engem is ritkán látnak. Annyira nem zavar, de nem szeretem, ha néznek. Leo piszok intelligens csávó és használja is az agyát. Ágica iránt érzelmeket táplál, de nem tudom, mennyire konkrét. Talán kint vár valakire. Ágica szemeiben van valami kis csibészség, harap ezekre a dolgokra, tetszik neki a dolog. Bármi lehet ebből. Marcsi pici, kis simulós csajszi. Ha nekiáll énekelni, akkor a sírógörcs kerülget. Katkának viszont van hangja, ha énekel. Okos lány és helyes is. Milo fiatal gyerek, vele már a válogatáson találkoztam. Aranyos, jó beszólásai vannak, ennyi. Segallal, Tommyboyjal, Leóval jóban vagyok."

A kinti életről: "Ágicával is jó a kapcsolatom, jóéjszakát puszit váltunk, néha megpaskolom a fenekét, mintha lovat paskolnék. Néha eszembe jutnak a lovak, lassan jönnie kéne a kovácsnak. Jövő hó elején kezdődnek az ellések. Február elején lesz két csikó, aztán márciusban megint kettő."