Ágica kikezdett Leóval

Vágólapra másolva!
Mindenki bizonyíthatta, hogy tud kedves lenni a másikkal. Ágica viselkedésével  zavarba hozta az okos benzinkutast.
Vágólapra másolva!

Ezen a kedves napon, egy nagyon kedves kedvességi verseny indult. Sorban érkeztek a borítékok valaki nevével, és azt a valakit folyamatosan figyelni kellett a többieknek, valamint pontozni kedvességét 1-10-ig. A pontozás titkos volt. Bár játékosaink közül néhányan már bizonyították, hogy tudnak kreatívak lenni, ma mégsem ennek volt a napja.

Forrás: RTLKLUB

Segal arcai


Katka kezdte, de a levél megérkezésétől számítva nem sokat szólalt meg, viszont végtelenül kedvesen megreggelizet. Szilvi következett. Neki nem esett nehezére a játék. Mindenkit végig puszilgatott, megkérdezte, hogy elviheti e a tányérokat, és amikor megengedték neki, meghatódva közölte: "megtiszteltek", majd mindenkinek megköszönte a bizalmat.

Forrás: RTLKLUB

Frenki nem vette komolyan a dolgot, Milo pedig lemásolta Szilvi taktikáját, és mindenkit ölelgetett. Ágica elsősorban Leót célozta meg figyelmével, olyannyira, hogy az eszes közgazdász zavarba jött, és nem tudta eldönteni, hogy most végre akar valamit tőle a lány, vagy csak pontszerzés miatt ilyen simulékony.

Ágica nem segített neki a döntésben, ezért aztán amikor az ő ideje érkezett el, közölte a lányokkal, pusztán kedvességből, hogy jó lesz ha mennek edzeni, hogy mire kimennek szép alakjuk legyen. Az okosabb nők, egy-két perc alatt felfedezték a mondandóban rejlő apró pici gúnyt, és sértődötten kijelentették, hogy ez nem volt valami kedves.

Pandi következett, aki finoman szólva nem vett tudomást a feladatról, majd közölte: "Én nem fogok kötelességből kedveskedni senkivel". Tommyboy is megmutathatta volna, milyen ha egy chippendale fiú odaadó, de ő is csak ugyanazt nyomta, mint a monoklis lány, annyi különbséggel, hogy nem állt neki még magyarázkodni sem.

Marcsikánk hosszasan morfondírozott, hogy mi számít kedvességnek, ennyi ideje azonban nem volt a feladatra. A lovász fiú nem tagadta meg önmagát, mert még akkor is odafigyelt Marcsira, mikor az a lány feladata lett volna.

Segal is hamar kitalálta a mai kedvességét. Minden szót kicsinyítő képzővel látott el, ezért így hangzott nála a köszönés: Sziácska. Majd kiment a teraszra a súlyzócskáihoz edzeni egy kicsikét.

A pontok alapján kiderült, hogy a lakók szerint Marcsi és Frenki a legkedvesebbek, és Leo az, aki a legkevésbé. Biztos a lányok pontozták le ennyire a jó képű kutast, de hát igazuk van. Végülis, nem őszinteségi verseny volt...!